The Coverup (2008): Misteriozni filmovi

The Coverup (2008): Misteriozni filmovi
Photo: YouTube seafairer100

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu, misteriju i kriminalistički film The Coverup, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film The Coverup

Godina filma: 2008

Filmski žanr: Drama, misterija, krimić

Režija: Brian Jun

Uloge: Kevin Kilner, Steve Eastin, Darin Heames, Michelle Horn, John Savage i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Odvjetnik za osobne ozljede Stuart Pepper suočava se s izazovom svoje mlade karijere kada preuzima kontroverzni slučaj nepravomoćne smrti u gradiću Iowi. Tijelo Kevina Thackera pronađeno je u uličici ispred policijske uprave u Marshalltownu nakon što je mladić uhićen zbog vožnje u pijanom stanju. Priča policajca vrlo je sumnjiva i čini se da svi uključeni, od istražnog detektiva do FBI-a, pomažu u prikrivanju onoga što se zapravo dogodilo te kobne noći.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Management (2008): Filmovi Jennifer Aniston

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film The Coverup i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: