Christmas She Wrote (2020): Najbolje romanse

Christmas She Wrote (2020): Najbolje romanse
Photo: YouTube Hallmark Channel

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu i romantični film Christmas She Wrote, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film Christmas She Wrote

Godina filma: 2020

Filmski žanr: Drama, romansa

Režija: Terry Ingram

Uloge: Andrew Francis, Jim Thorburn, Keith MacKechnie, Dan Payne, Danica McKellar i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Kad Kayleigh, spisateljica romana, otkaže kolumnu neposredno prije Božića, ona odlazi kući kako bi se ponovno povezala sa svojom obitelji. Kayleigh je neočekivano posjetio čovjek koji je otkazao njezinu kolumnu koji se bori ne samo da je vrati izdavaču već i za njezino srce.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Christmas She Wrote i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: