Čudne priče običnih ljudi: Noćni posjetitelj

Čudne priče običnih ljudi: Noćni posjetitelj
Zanimljivosti i misterije: Najbolje istinite strašne priče

Ako volite strašne i čudne priče običnih ljudi, ova kratka priča Noćni posjetitelj će vas zabaviti, a i natjerati na razmišljanje da je ipak možda sve moguće.

Čudne priče mladih ljudi: Čovjek u crnom plaštu

Toga je dana moja prijateljica Dea prespavala kod mene. Dugo smo blebetale o svemu i svačemu, cijeli dan. Predvečer smo se uvalile u krevet i gledale televiziju. Na programu je bio film koji nam se nije baš svidio pa smo okrenule drugi program. “E to već zvuči obečavajuće!” rekla sam Dei nakon što sam shvatila da gledamo pravi hororac.

Ona baš nije bila oduševljena, ali pristala je pogledati ga sa mnom iako se činio strašnim. Bio je to film u kojem je glavni lik bio neki čovjek u crnom plaštu i s bijelom maskom koja mu je prekrivala lice. Scene su bile zastrašujuće i nismo ga bile u stanju pogledati do kraja. Uputile smo se u krevet i prije negoli je završio jer nismo više imale hrabrosti gledati. Usred noći, oko dva sata ujutro začuli su se neki zvukovi. Dopirali su s televizora koji se očito sam od sebe upalio. Bile smo sigurne da smo ga ugasile.

Čovjek iz filma

Uglavnom, bio je upaljen i na ekranu se odjednom pojavio onaj čovjek u crnom plaštu i s bijelom maskom na licu. Prestrašile smo se i počele izbezumljeno tražiti daljinski upravljač da što brže ugasimo televizor, no odjednom se ugasio – sam od sebe. Nastao je potpuni mrak, a prijateljica i ja umirale smo od straha. Pogledala sam prema vratima sobe i učinilo mi se kao da tamo netko stoji.

Trebalo mi je neko vrijeme da mi se oči priviknu na mrak, ali da,to je bio on – onaj isti čovjek u crnom plaštu i s bijelom maskom, čovjek iz filma… krenuo je prema nama.. Nešto se bljeskalo u mraku: oštrica noža u njegovoj ruci! Neee! Počeo nas je loviti po sobi, a ja sam nekako uspjela doći do prekidača da upalim svjetlo.

NE PROPUSTI  Pitanja za intervju sa Nikolom Teslom

Kada sam ga upalila, čovjek je nestao. No moja prijateljica imala porezotinu na vratu iz koje je curila krv. Zajedničkim smo joj snagama to nekako zamotale i odlučile otići na spavanje… Kada smo se probudile, zaključila sam da je sve bio samo san. Pogledala sam Deu s olakšanjem, no na njezinu vratu dobro se vidjela porezotina. Tko je to sinoć bio u mojoj sobi?

Da li vi znate neke zanimljive i čudne priče? Možete nam ukratko reći u komentarima. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: