Molitva za oslobođenje od straha koja će pomoći

Molitva za oslobođenje od straha koja će pomoći
Molitva

Molitva za oslobođenje od straha namijenjena je svima koje napadi straha žele zarobiti i spriječiti da u vjeri idu kroz život.

Svatko ponekad osjeća strah. Postoje veliki strahovi kojih smo vrlo svjesni i mali kojih možda nismo ni svjesni da ih imamo.

Vrlo je važno shvatiti što je strah i kako djeluje protiv nas, jer ako to ne učinimo može nas spriječiti u mnogočemu, što znači da nećemo ispuniti svoju svrhu u životu.

Molitva za oslobođenje – Strah je đavlov alat

Strah je sredstvo koje đavao koristi protiv nas kako bi nas učinio jadnima i uništio naše živote. Počinje kao misao, a zatim stvara emocije koje mogu vladati nama. Često postaje snažan, intenzivan osjećaj koji nas pokušava pokrenuti na bezumnu radnju ili nas pokušava spriječiti da učinimo nešto što bi bilo dobro za nas.

Jednostavno rečeno, strah je suprotnost vjeri. Bog želi da hodamo po vjeri, a sotona želi da hodamo u strahu.

Trebate oslobođenje od straha?

“Zlo predosjećanje” je strah da će se nešto loše dogoditi, iako se ništa još nije ni dogodilo. On je vrlo često kod mnogih. Umjesto da dopustite da preuzme kontrolu nad vašim životom, možete otvorena srca doći svom nebeskom Ocu i moliti Ga za oslobođenje. On je na vašoj strani. Tko može biti protiv vas?

U nastavku je molitva za oslobođenje od straha

Dragi Bože, moćni Kralju i Spasitelju, dolazim u Tvoju prisutnost i otvaram svoje srce. Priznajem Ti da mi strah neprestano prožima misli. Želi me obmanuti i kontrolirati moje emocije i moje postupke.

Zato Te molim da mi daruješ mir. Neka ovaj strah nestane. Smiri moje misli i emocije i otvori moje srce Tvome miru. Pomozi mi da ne živim u strahu. Otkloni svu tjeskobu koja me muči. Ti si stijena moga života, moja tvrđava i moja snaga kada sam slab.

NE PROPUSTI  Kuran poglavlje 13: Ar-Ra'd - Grom (Medina - 43 ajeta)

Pomozi da Ti vjerujem u svakoj situaciji, znajući da držiš budućnosti i da sve radiš zajedno za moje dobro.

S Tobom sam jak i zlo mi ne može nauditi. Preuzmi kontrolu, usmjeri moje misli i moje postupke. Pomozite da se odmorim u Tebi i vjerujem Ti dok se krećem kroz ovaj slomljeni svijet. U Isusovo ime, amen!

Izvor: www.novizivot.net

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.