Molitve zaštite koje će vam sigurno pomoći

Molitve zaštite koje će vam sigurno pomoći
Molitve

U ovoj objavi možete vidjeti neke molitve zaštite. Te posebne molitve će vam sigurno pomoći i vašim bliskim ljudima. Da se podsjetimo, molitva je religijsko obraćanje Bogu, moljenje Boga za nešto, zahvaljivanje i razgovor s Bogom. Ako vas zanima, pogledajte neke molitve za Uskrs.

Svete molitve zaštite

Gospodine Isuse, Ti vladaš čitavim svemirom i mi Te slavimo u ime Tvojega stvorenja. Molimo Te, zaštiti nas svojom predragocjenom krvi koju si za nas prolio na križu. Molimo Te, zaštiti nas od svih sotonskih sila koje vrebaju na nas, na naše obitelji. Gospodine Isuse, hvala Ti što si vjeran u svim svojim obećanjima. Amen

Isuse, predajem u ranu tvoga presvetog Srca samoga sebe i sve članove svoje obitelji. Molim te da me svojom predragocjenom Krvlju okrijepiš, ispuniš i zaštitiš sve članove moje obitelji. Isuse, ti si Gospodin moj i Gospodar moje obitelji, ti imaš svu vlast nad svima nama i nad svime što posjedujemo i radimo.

Gospodine Isuse, zaštiti svojom svetom Krvlju sva mjesta gdje živimo i boravimo, gdje se sada nalazimo, gdje radimo. Gospodine Isuse, spasi svojom presvetom Krvlju mene i sve članove moje obitelji. Gospodine Isuse, spasi svojom presvetom Krvi sve koje smo oštetili, ranili ili povrijedili. Gospodine Isuse, daj nam svoje ljubavi za sve ljude, osobito za one koji su nam teški, koje ne podnosimo ili ih ne volimo. Amen

Lijepe molitve

U Ime Isusovo uzimam vlast i vežem sve zle sile i snage u zraku, na zemlji, u vodi, u podzemlju, na onom svijetu, u prirodi i u vatri. Ti si Gospodin nad svim svemirom, dajem ti slavu u ime Tvoga stvorenja. U Tvoje Ime vežem sve demonske sile koje su došle protiv nas i naših obitelji i stavljam sve nas pod zaštitu Tvoje Dragocjene Krvi koja je prolivena za nas na križu.

U Ime Isusovo zapovijedam svim silama i snagama zla da odstupe istoga časa od nas, od naših domova i naše zemlje, a mi ti zahvaljujemo, Gospodine Isuse jer si vjeran Bog i osjećaš s nama. Amen

Primjerene molitve zaštite

Isuse Kriste vjerujem da si sada ovdje. Svojom krvlju operi me od svih grijeha, oslobodi me od straha i ukloni od mene sve što mi stoji na putu do Tebe. Isuse, Ti si nam obećao poslati Duha Svetoga koji će nas u svemu podučiti. Dođi Duše Sveti i ispune me snagom svojom, dođi i poduči me, dođi i rasvijetli me. Isuse, neka Snaga Tvoga Duha djeluje u nama i u Crkvi i neka se stvara sve novo. Isuse, u ovom trenutku donosim Ti svu svoju prošlost, sve predajem Tebi od trenutka svojega začeća.

Isuse, imajući potpuno povjerenje i pouzdanje u Tebe, svojega Boga i Spasitelja, predajem Ti svu svoju budućnost. Ne znam što me sve u životu čeka a Ti sve znaš, Ti me vodi. U ovom trenutku donosim Ti svoju sadašnjost i neka ona samo Tebi pripada. Prihvati i usliši sve moje molitve te sve moje dobre nakane. Amen

Dobre molitve

Gospodine Isuse, s vjerom u tvoje zasluge, zazivam Tvoju presvetu Krv i prelijevam je preko sebe i svoje obitelji. Prelij me od vrha glave do tabana mojih nogu. Proglašavam potpunu slobodu svoga života i svoje obitelji. Gospodine Isuse, čuvaj me danas od zloga, grijeha, napasti, sotonskih napada i iskušenja, straha od tame, straha od ljudi, mučnina, bolesti, sumnja, srdžbe i svih nesreća i od svega što nije Tvoje Kraljevstvo.

Ispuni me, Gospodine Isuse, darom svoga Svetog Duha i daj mi dar mudrosti, znanja, vjere, razumijevanja i razlikovanja duhova, tako da danas živim u milosti tvoje prisutnosti i djelujem tako da ispunim Tvoju volju u svom životu. Slavim Te, Isuse, zahvaljujem Ti, Isuse, volim Te, Isuse, i klanjam Ti se.

Da li ste molili ove molitve zaštite? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti još neke molitve. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: