Najbolje misterije: Goddess of Love (2015)

Najbolje misterije: Goddess of Love (2015)
Photo: YouTube FRESH Movie Trailers

Ispod možete pročitati kratak opis za film Goddess of Love. Ako vas zanimaju još neke najbolje misterije ili neki drugi filmski žanrovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Najbolje misterije: Goddess of Love

Godina filma: 2015

Filmski žanr: Drama, horror, misterija

Režija: Jon Knautz

Uloge: Rachel Alig, Alexis Kendra, Woody Naismith i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Venera je prekrasna egzotična plesačica koja poput prave božice ljubavi ostavlja muškarce nemoćnim pred sobom, a novčanike im prazne.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati. Većina filmskih žanrova ima svoj prototip u drugim umjetničkim izričajima, osobito u književnim žanrovima.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

NE PROPUSTI  The World to Come (2020): Filmovi Caseya Afflecka

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Goddess of Love i ako jeste, koja je vaša ocjena filma i koje su vam najbolje misterije filmovi koje ste pogledali do sada? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: