The Unguarded Moment (1956) je super film

Ispod možete pročitati kratak opis za triler, misteriju, dramu i kriminalistički film The Unguarded Moment, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

The Unguarded Moment (1956) je super film
Photo: Screenshot YouTube video Screenbound Pictures

The Unguarded Moment

Godina filma: 1956

Filmski žanr: Drama, krimić, misterija, triler

Distribucija: Universal Pictures

Režija: Harry Keller

Uloge: Eleanor Audley, John Saxon i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Jednoj je ženi oduzet život te profesorica u jednoj srednjoj školi u blizini dobija prijetnje od učenika. Policajac Graham je jedini koji vjeruje da se ona nalazi u opasnosti.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirat.

IZVOR: Wikipedija

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

NE PROPUSTI  Unearth (2020): Najbolji filmovi znanstvene fantastike

IZVOR: Wikipedija

Da li ste pogledali film The Unguarded Moment i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: