Najbolji akcijski filmovi: Bloody Hell (2020)

Najbolji akcijski filmovi: Bloody Hell (2020)
Photo: YouTube The Horror Collective

Ispod možete pročitati kratak opis za film Bloody Hell. Ako vas zanimaju još neki najbolji akcijski filmovi ili neki drugi filmski žanrovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Najbolji akcijski filmovi: Bloody Hell

Godina filma: 2020

Filmski žanr: Misterija, akcija, komedija, horror, triler

Režija: Alister Grierson

Uloge: Ryan Tarran, Meg Fraser, Ben O’Toole, Tim Ross, Sisi Stringer i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Bloody Hell je australsko-britanski akcijski horror film iz 2020. u režiji Alistera Griersona, a prema scenariju Roberta Benjamina. Tijekom pljačke banke, Rex, čovjek sa navikom da razgovara sam sa sobom, uklanja pljačkaše i nakon nekoliko hitaca uspješno osigurava cijeli establišment, ali nažalost cijela uspješna misija završava na tragičan način zbog kojeg mu se sudi.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Two Orphan Vampires (1997): Fantazije i horror filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Bloody Hell i ako jeste, koja je vaša ocjena filma i koji su vam najbolji akcijski filmovi koje ste pogledali do sada? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: