He Said, She Said (1991): Filmovi Kevina Bacona

He Said, She Said (1991): Filmovi Kevina Bacona
Photo: YouTube filmovi

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu, komediju i romantični film He Said, She Said (On kaže, ona kaže), kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film He Said, She Said

Godina filma: 1991

Filmski žanr: Drama, komedija, romansa

Režija: Ken Kwapis

Uloge: Leeza Gibbons, Elizabeth Perkins, John Tesh, Stanley Anderson, Kevin Bacon, Sharon Stone i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Dan i Lorie su novinari koji rade u istom uredu. Često imaju suprotan stav o pitanju o kojem je riječ. Odlučivši da je ovo vruća stvar, televizijski producent im daje vlastiti program (nazvan “On je rekao, ona je rekla”) u kojem mogu iznositi svoje suprotne stavove o raznim pitanjima.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Bugsy (1991): Filmovi Warrena Beattyja

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film He Said, She Said i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: