Poruke mami za rođendan koje zadivljuju

U ovoj objavi možete vidjeti razne i najljepše poruke mami za rođendan. Te poruke će posebno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka, Instagrama itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše poruke mira i ljubavi.

Poruke mami za rođendan koje zadivljuju
Korisne rođendanske poruke

Najbolje poruke mami za rođendan

Ti si moja majka, moj uzor i najbolja osoba na svijetu. Sretan rođendan, volim te da se to ne može opisati.

Sve što sam ja danas, sve zasluge se pripisuju tebi za moj uspjeh i bezbrižnost. Sretan ti rođendan draga mama.

Nikada se neće moći zaboraviti tvoje riječi utjehe u teškim trenucima i tvoje zalaganje za mene. Primjer si prave majke, sretan rođendan!

Tako je to bilo, kada više nije bilo snage za borbe, ti si onda nastupila i spasila me od propasti. Majko, hvala ti za sve, sretan ti rođendan!

Najljepše rođendanske poruke

Mama, vrijeme je da ti se odužimo za sve, da konačno odmaraš i uživaš u životu svaki dan. Da nije bilo tebe, mi danas ne bi imali sigurnost koju imamo. Sretan rođendan!

Teško je reći prave riječi da ti kažem hvala jer su tvoja djela od samog Boga. Da nije bilo tebe teško bi opstali svi u teškim vremenima. Volimo te, sretan ti rođendan mama!

Majko, nema te osobe koja te nije cijenila jer kod tebe se ne može naći ni mrvica negativnosti. Tako sam ponosna što postojiš. Sretan rođendan!

Puno, puno je toga lijepog što bi se trebalo reći za tebe. Nedostaješ mi puno, te se uskoro vidimo. Sretan ti rođendan majko, neka ti se želje ispunjavaju!

Nezaboravne poruke mami za rođendan

Što da kažem za tebe nego sve najbolje. Uvijek si me branila pa i kada to nisam zaslužio. Ponos je imati mamu kao ti. Sretan rođendan!

Znaš majko da te volim i tako će uvijek biti. Život je takav, ja sam morala krenuti svojim putem, ali si mi uvijek u mislima i nedostaješ mi. Sretan ti rođendan majčice voljena!

Zatvori oči majko stara, puhni u svijeće i što god zaželiš ja ću ti to ostvariti. Život ide brzo, prolaze godine ali nikada neću zaboraviti prošlost koliko si bila dobra prema meni. Sretan rođendan!

Prolazile su godine, bilo je svakakvih razdoblja ali ti si u onim najtežim vremenima bila još jača za nas. Volimo te majko, sretan ti rođendan!

Dobre rođendanske poruke

Svi mi kažu da imam najbolju mamu na svijetu i jako sam sretan radi toga. Istina je, možeš biti primjer svim majkama svijeta. Sretan rođendan!

Tako sam sretna što smo zajedno mama. Volim te puno, želim ti sretan rođendan!

Svi snovi neka ti se ostvare jer zaslužuješ. Volim te, tvoja blizina je lijek za moju dušu. Sretan ti rođendan majko!

Svaka mama na svijetu bi se trebala na tebe ugledati. Nema se više šta govoriti, sretan rođendan!

Koje su vama najljepše poruke mami za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe rođendanske poruke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: