Čestitke dečku za rođendan koje će ga sigurno razveseliti

Čestitke dečku za rođendan koje će ga sigurno razveseliti
Poruke i čestitke

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke dečku za rođendan. Te čestitke će sigurno još više razveseliti vašeg dečka povodom njegovog rođendana. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za Bajram. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke dečku za rođendan

Reci mi sad, dragi moj, radi čega je tužan pogled tvoj, za kim tvoje srce pati hoćeš li mi svoju ljubav dati. Dok u noći vatra gori, sjeti se dragi, neko te voli. Sretan rođendan!

Kao more sto se njiše, kao kapi kiše, kao vjetar sto lagano puše, kao zaljubljene duše, kao što srce voli i za ljubav moli, kao što sunce sja, tako te volim ja! Sretan rođendan!

Sve što želiš neka ti se ostvari a ono što te pati brzo zaboravi, sreće i ljubavi što više a ostale probleme neka odnesu kiše, veliku pusu šaljem ti ja povodom tvog rođendana! Volim te i sretan rođendan!

Većeras je dragi, rođendan tvoj, još malo pjesma naša će proć’…vino i svijeće, na stolu ruže dv’je, a znam da ipak nećeš doc. Ipak, sretan ti rođendan!

Moraš da znaš da ti iskreno sretan rođendan želim. Neka te Bog blagoslovi da ti se ispune svi snovi. Uz vjeru da te sreća prati da ti se dobro još boljim vrati. Dragi, sretan rođendan!

Najbolje poruke i čestitke

Dragi, kad se noć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac ti dajem svoj. Sretan rođendan!

Dugo sam tražila poklon, dovoljno vrijedan za tebe. Nisam našla ništa takvo, zato ti dajem sebe. Dragi, sretan ti rođendan.

NE PROPUSTI  Korisni savjeti u kući: Kako se riješiti duhanskog dima

Poljubac i auto, to je poklon moj, za sreću i ljubav, za rođendan tvoj. Sretan rođendan!

Polete li anđeli poput ptica, dotaknu li lijep osmijeh tvog lica, neka ti donesu poruku na krilima bijelim da ti najljepši rođendan želim!

Tvoja je ljubav kao rijeka što iz raja teče. Radi tebe je moj život pun sreće. Šaljem ti poljubac slađi od meda, jer ti si sve što mi u životu treba Sretan rodjendan.

Zanimljive čestitke dečku za rođendan

Napisala sam tvoje ime u pijesku, ali su ga odnijeli valovi. Urezala sam ga na drvetu, ali ga posjekoše ljudi. Tada sam ga urezala u svoje srce gdje ostaje zauvijek! Sretan rođendan.

Nikad ne traži nešto savršeno da to zavoliš, biti ćeš u opasnosti da umreš bez ljubavi. Zavoli nešto što nije savršeno i učini ga savršenim svojom ljubavlju. Sretan rođendan!

Moje oči traže pogled tvoj, moje tijelo želi dodir tvoj, moje bi usne poljubile tvoje, mnogo mi nedostaješ najdraže moje! Sretan rođendan.

Kada nisam dobre volje setim se tebe i bude mi bolje! Dragi, sretan ti rođendan!

Neshvatljivo, nezamislivo, nenormalno, ludo, magično, čudno, krajnje neodoljivo, iskreno mi nedostaje! Sretan rođendan najdraži moj!

Dobre poruke i čestitke

Ja želim samo jedno u cijelom svom životu, da vječno budem u srcu tvom. Sretan rođendan!

Gledam zvijezde, vidim tebe i svake noći zamišljam da si tu kraj mene. Sretan rođendan!

Voljeti je divno, voljeti je lako, ali voljeti kao ja tebe – to ne može svatko! Dragi, sretan rođendan!

Večeras misli na mene, ovo nebo ima čudesnu moć… Zamisli da se stvorim kraj tebe i poljubim te za laku noć. Dragi, sretan rođendan!

NE PROPUSTI  Duhovne poruke za Božić

Moje su želje danas usmjerene prema tebi, u mome srcu mjesto je za tebe. Znaj da te volim svaki dan i želim ti sretan rodjendan.

Koje su vam najljepše čestitke dečku za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: