Poruke mužu za rođendan koje zadivljuju

U ovoj objavi možete vidjeti razne i najljepše poruke mužu za rođendan. Te rođendanske poruke će posebno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka, Instagrama itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše poruke mami za rođendan.

Poruke mužu za rođendan koje zadivljuju
Čestitke za rođendan suprugu

Najbolje poruke mužu za rođendan

Tolike smo godine zajedno ali ti se nikada nisi promijenio, muž si koji je primjer dobrote. Volim te do neba i presretna sam što si moj. Sretan ti rođendan!

Dragi moj, želim ti puno sreće i zdravlja i da još puno divnih godina budemo zajedno. Sretan rođendan, suprug si za 10!

Dragi, tvoje prisustvo je pravi lijek za mene, tako sam sretna što postojiš u mome životu, što si moj muž. Sretan ti rođendan!

Dragi, tako si lijep, tvoj osmijeh je predivan i uvijek ako negdje otputuješ, ne mogu dočekati da mi se vratiš. Ti si moj san, suprug vrijedan svake pažnje. Sretan rođendan!

Najljepše rođendanske poruke za supruga

Ti si čovjek i muž koji je stvarno zlato što sja. Uvijek se sjetim velikih problema i da nije bilo tebe, ne bi danas bili ovo što jesmo, sretni i zadovoljni. Volim te, sretan ti rođendan!

Volim te svim srcem svojim, ponosna sam što si moj suprug i ne bi te mijenjala za ništa na svijetu. Želim ti puno sreće i zdravlja, volim te. Sretan rođendan!

Ne bi bilo ništa dobro i zanimljivo da te nema, muž si predobar koji iz ničega napravi sve da bude ok. Volim te puno, sretan ti rođendan!

Predivni su trenuci sa tobom, nikada se nisam pokajala što sam se udala za tebe, ti si jedinstven primjer dobrog supruga. Sretan rođendan!

Nezaboravne poruke mužu za rođendan

Dragi, opusti se, uživaj, sve sam pripremila da ti ovaj dan bude nezaboravan. Ti si moj voljeni muž, sretan ti rođendan!

Već smo 10 godina u braku, nikada me nisi razočarao i presretna sam što imam takvog supruga. Sretan rođendan, volim te neopisivo!

Voljeni moj mužu, ti si velika svjetlost u mom životu, hvala dragom Bogu što mi te poslao. Sretan ti rođendan, neka ti se ostvare želje!

Nisam mogla ni sanjati da ću imati čovjeka, odnosno supruga kao što si ti. Život je sa tobom nešto predivno. Sretan rođendan!

Dobre rođendanske poruke suprugu

Dragi, želim da naša ljubav traje vječno, da bude ista kao i od prvog dana. Muž si koji je primjer svega dobrog. Sretan ti rođendan!

Dragi, ti si veliki izvor energije, pozitivnosti i tvoj zagrljaj je nešto stvarno lijepo i ljekovito. Želim sretan rođendan najboljem suprugu što postoji!

Nema dana da se ne sjetim našeg upoznavanja i to je predivna uspomena. Sretna sam žena svih ovih godina, prelijep si muž. Sretan rođendan!

Uvijek se lijepo sjetiti kako si me nesebično tješio kada god sam bila tužna. Hvala ti za sve dobro ljubljeni moj mužu. Sretan ti rođendan!

Koje su vama najljepše poruke mužu za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe poruke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: