Poruke za bivšeg dečka radi kojih će dugo razmišljati

Poruke za bivšeg dečka radi kojih će dugo razmišljati
Poruke i čestitke

Ispod možete vidjeti neke najbolje poruke za bivšeg dečka. Te poruke će sigurno natjerati vašeg bivšeg momka na razmišljanje, o vezi s vama itd. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke motivacijske poruke za život. Ugodna zabava.

Najljepše poruke za bivšeg dečka

Nakon naše duge veze, moga povjerenja prema tebi, otkrivenih tajni, i nakon svega ostalog, zar nisam zaslužila barem kratko objašnjenje zašto si naglo prekinuo??

Ako misliš da patim, varaš se, inače se jako dobro osjećam, čak puno bolje nego kada smo bili zajedno. Uživaj i sretno dalje!

Otkako smo prekinuli, nije prošlo dugo, samo par dana i već si našao drugu. Nemam što žaliti, jer si time pokazao da ti nikad i nisam značila nešto posebno. Uopće mi ne nedostaješ. Uživaj!

Stalno razmišljam i nije mi jasno kako si mogao raskinuti našu vezu na takav način. Bilo mi je teško, ali više nije, jer, u biti si mi pomogao. Zbogom!

Puno si mi nedostajao nakon što si me ostavio, puno sam plakala i noći i noći nisam spavala. Ali, u životu sve prođe, tako je prošla i moja tuga za tobom. Sretno ti dalje, moja zadnja poruka!

Najbolje poruke bivšem

Zadnja tvoja poruka je bila jako ružna kada si mi rekao da te više ne kontaktiram. Jako sam sretna što si prekinuo jer sam shvatila da si cijelo vrijeme bio veliki lažov i manipulator. Ne želim više nikada da te vidim!

Ti si mi najveća greška u životu. Svakako, još si primjer da od danas, pa dalje pušem i na hladno. Tvoje priče nisu bile istinite, a to me najviše boli. Zbogom.

Mogao si raskinuti na drugačiji način, pošteniji, jer sam to zaslužila koliko sam ti bila dobra. Cijelo vrijeme si bio sa njom, a meni glumio ljubav. Svaka ti čast. Nikada me više nećeš vidjeti.

Za kraj, da ti govorim ružne riječi, neću, jer ja nisam kao ti. Shvati, život sve vraća, sve u svoje vrijeme. Sjetiti ćeš me se kada bude kasno. Pozdrav bivši moj.

NE PROPUSTI  Imena za dobermane koja mogu biti dobar izbor

Ne trebaš mi više, ni ti, i najmanje tvoj broj. Ostavio si me na ružan način i nije mi jasno što više hoćeš? Ne uzimaj mi vrijeme, jer si mi ga do sada previše uzeo. Ideš na blok, pozdrav!

Zanimljive poruke za bivšeg dečka

Slušaj, uhvatila sam te sa drugom i ti meni daješ neka objašnjenja i praviš me glupom. To nije u redu i ne želim više da te vidim. Ajde pozdrav.

Ne volim te više, a nisam nikada ni trebala. Bila sam jako tužna što si mi napravio. Koliko sam samo puta bila uz tebe, tješila te, na kraju si me odbacio kao staru krpu. Što hoćeš ti sada? Ne javljaj mi se.

Varao si me sve ove godine, a ja sam ti vjerovala. Kako mi možeš nakon svega reći da me voliš??? Zaboravi me, ja tebe već jesam. Idem na spoj i ne troši mi vrijeme!

Kako sam bila glupa. Uvijek si mi davao ultimatume, ja sam na njih pristajala i onda si me na kraju odbacio, na ružan način. Ipak, sretno ti dalje u životu.

Kada razmislim, nemam za čime žaliti. Shvaćam da nisi bio za cijeniti i čak mi je drago što si pokazao svoje pravo lice. Vrijeme provedeno s tobom je bilo kao kazna. Zbogom.

Dobre poruke bivšem

Vrijeme s tobom je bilo ravno noćnoj mori. Ti si mi još jedna životna škola. Ipak, iz ovog sam izašla jača!

Još ne mogu vjerovati koliki si bijednik. To što si mi napravio, ja ne bi mogla ni najgorem neprijatelju. Ajde, molim te da me pustiš na miru, jer mi nije jasno kako mi možeš slati poruke nakon svega.

Kako si mi mogao toliko lagati? To je jako stresno, kada sam sve saznala još si mi se na kraju nasmijao. Ipak sam nešto i naučila za moju budućnost. Sretno tebi dalje.

Čekala sam da se javiš i dočekala. Javio si se kada te ta s kojom si me varao, ostavila na isti način kao ti mene. Kako drugima radiš, tako ti se i vrati, uvijek bilo i biti će. Zadnja moja poruka.

NE PROPUSTI  Poruke rastanka koje jako rastužuju

Kako si smiješan? Kakvo ti prijateljstvo nudiš nakon svega? Nakon što si me pred drugima onako ponizio, ne želim više da te čujem, pogotovo vidim.

Nezaboravne poruke za bivšeg dečka

Ne, ne mrzim te i nikada neću. Zaboravljam te, a već sam napravila par dobrih poteza da ubrzam zaborav! Zbogom i sretno.

Opet mi se javljaš kada nemaš nikoga drugog? Shvati da nisam više naivna. Ajde pozdrav, imam nekog drugog na liniji, nekoga tko me poštiva i voli, budi siguran u to!

Shvati da si me povrijedio i neću ti se vratiti. Nemoj mi više slati poruke i ne dolazi mi na posao. Imam drugog i ne troši svoje i moje vrijeme. Zbogom!

Toliko mi je drago što si raskinuo upravo ti. Nikada u životu nisam upoznala lošiju osobu od tebe. Ipak su moje frendice bile u pravu jer su te skužile prvog dana, a ja sam bila slijepa.

Ne znam zašto mi šalješ 100 poruka svaki dan? Došla sam da ti kažem uživo da nema razloga više da kontaktiramo. Našla sam si bolji život i brišem tvoj broj, shvati. Zbogom.

Poruke bivšem za pamćenje

Nemoj mi više lagati i govoriti da ti nedostajem jer sam jednom nasjela i više sigurno neću. Ti si moja prošlost i samo to će i ostati.

Ništa više nije isto kao prije i ne može biti. Ovo je definitivno kraj naše veze, jer ja neću biti ničiji predmet, a posebno tvoj. Želim ti svu sreću dalje!

Što se javljaš sada? Pa rekao si da me više ne voliš. Drži se toga, imaj karaktera. Pozdrav.

Ne pita se tebe više ništa niti me više zanimaš, ni najmanje. Imam ja svoje JA, ali ti nisi vjerovao u to. Ode i ne javljaj se više, totalno me ne zanimaš.

Kako si sijao, tako i žanješ. Nemam ti više šta reći. Zbogom zauvijek!

Koje su vama najbolje poruke za bivšeg dečka u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke zanimljive poruke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: