Poruke za bolesne prijatelje, članove obitelji i druge

Poruke za bolesne prijatelje, članove obitelji i druge
Poruke i čestitke

Ispod možete vidjeti neke najbolje poruke za bolesne prijatelje, članove vaše obitelji, kolege i druge. Te poruke će sigurno pomoći i oraspoložiti ih dok čekaju ozdravljenje. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke poruke za godišnji odmor.

Najljepše poruke za bolesne prijatelje i druge

Prijatelju, zamisli sebi nešto najljepše, dodaj tomu beskrajnost, proširi sa vječnošću, ukrasi zvijezdama. Drži se, pobijediti ćeš tu bolest sigurno!

Kolega, koliko se zemlja oko sunca kreće toliko ti želim uspjeha i sreće u borbi sa bolešću. Uspjet ćeš ti jer si uvijek bio hrabar i veliki borac.

Frende, lijepo je biti mlad, zdrav i pun energije. Sjećaš se? Nakon što ozdraviš, biti ćeš još jači nego prije. Sretno!

Mama, samo mali dio onoga što ti želim biti će dovoljno da jako brzo ozdraviš. Volimo te jako i uz tebe smo stalno!

Tata, život te nije ni mazio, ni pazio, hrabro si to sve pobijedio, tako ćeš i ovu bolest. Drži se, ne sekiraj se i odmaraj. Sretno ozdravljenje!

Najbolje poruke za ozdravljenje

Dida naš, želimo ti oceane zdravlja, mora sreće i ljubavi, jezera uspjeha, i niti jednu kap tuge i bola. Ozdraviti ćeš ti nama. Volimo te i sretno!

Bako mila, godine, kao i ova bolest može usporiti samo one koji nikad nisu imali hrabrosti ići kroz život vlastitim koracima. S tobom smo i jedva čekamo da se vratiš iz bolnice!

Tetka, ti si uvijek bila moja podrška i moja snaga. Želim ti brzo ozdravljenje i da se što prije vratiš svome domu!

NE PROPUSTI  Imena za apartmane koja mogu biti dobar izbor

Sine, ako treba, ti me pozovi i u pola noći, zovi da ti snage dam, kad imaš mene nisi sam. Sretan oporavak!

Kćeri moja hrabra, pružit ću ti ruku kad god osjetiš samoću, pružit cu ti zagrljaj kad god osjetiš hladnoću, za svaku tvoju bol pronaći ću lijek, onaj pravi prijatelj bit ću ti zauvijek! Brzo ćeš ti meni ozdraviti. Voli te puno tvoja majka!

Dobre poruke za bolesne prijatelje i druge

Dragi moj, puno smo toga prošli i pobijedili, a ova bolest je još jedna prepreka koju ćemo prijeći. Biti ću uz tebe da te držim za ruku i pomognem ti vratiti zdravlje. Volim Te puno, drži se!

Draga moja ženo, godina i godina me tvoja vedrina podsjećala na nešto bolje, čak i u najtežim momentima. Čak i kada si teško bolesna, opet si isto vedra. Volim te i vjerujem u tvoje brzo ozdravljenje!

Prijatelju vjerni, teško mi je što te vidim bolesnog, ali znaj da sam mislima stalno uz tebe. Želim ti brz oporavak i povratak kući. Sretno!

Prijateljice stara, stalno si mi u mislima dok se oporavljaš. Ozdravi brzo i da se uskoro vidimo uz kavu. Nedostaješ mi jako!

Frendice moja, prije nego što to saznaš, pobijedit ćeš ovu bolest i mi ćemo se vratiti našim ludim provodima. Jedva čekam da te vidim, sretan oporavak!

Divne poruke za ozdravljenje

Kako se usuđuje ta bolest napasti moju dragu prijateljicu?! Želim ti što brži oporavak i vidimo se na kavici.

Prijatelju, kao što si uvijek govorio, pozitivan stav može te provesti kroz gotovo sve nevolje. Drži se i što brže ozdravi!

Prijateljice divna, ja nisam diplomirala medicinu, ali evo nade jer imam ljekovit dodir prijateljstva. Brzo ćeš ti ozdraviti jer si izrazito jaka. Čuvaj se i sretno!

NE PROPUSTI  Najljepše čestitke za razne prigode

Frende, Charles R. Swindoll rekao je: “Život je 10% onoga što se događa s vama i 90% kako reagirate na stvari koje vam se događaju.” Misli na ovu bolest kao na još jednu životnu prepreku koju treba prevladati. Pobijediti ćeš ti to, kao i sve ostalo. Drži se!

Tek sada shvaćam da se čak i moja prijateljica, Ekstra Žena može razboljeti. Šaljem ti puno pozdrava i sretan i brz oporavak ti želim!

Koje su vama najbolje poruke za bolesne prijatelje i druge u onoj objavi. Možete nam reći u komentarima i navesti još neke poruke podrške. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: