Šaljive čestitke za imendan

Ispod možete vidjeti najljepše šaljive čestitke za imendan. Te smiješne čestitke će sigurno posebno razveseliti one kojima se upućuju. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše šaljive čestitke za vjenčanje. Ugodna zabava.

Šaljive čestitke za imendan
Razne čestitke za sve generacije

Najbolje šaljive čestitke za imendan

Imendan ti je i što sada? Samo formalnost. Ma šalim se, predivno ime imaš, čestitam ti imendan od srca prijatelju stari!

Jedva sam dočekao tvoj imendan da ga proslavimo i da se smijemo cijelu noć tvojim ludim šalama. Sretan ti imendan, živio 100 godina!

Frende, daj svoj osmijeh koji je stvarno smiješan, te naravno počni sa svojim vicevima da nas zabaviš onako kako ti znaš. Sretan ti imendan od srca!

Idemo slaviti, a ti slavljeniče, uspori malo sa šalama jer se ne možemo smijati cijelu noć, treba malo odmoriti. Sretan ti imendan!

Najljepše čestitke

Daj jedan širok smijeh da vidim da li si zaboravio zubnu protezu. Malo šale, a znam da se nećeš naljutiti. Sretan ti imendan, neka te prati sreća cijelu život!

Ne možeš sakriti datum svog imendana jer postoji kalendar, tako da se ne možeš izvući da ne platiš piće. Šalimo se samo, sretan ti imendan dobri čovječe!

Neću ti pričati pričice i želje oko uspjeha itd. Ja čekam da me počastiš kakvim dobrim pićem. Šalim se, samo šalim, sretan ti imendan od srca!

Tvoj je imendan danas i ja ću te podsjetiti na to i ne brini, kada me počastiš, neću uzeti skupo piće. Šalim se, sretan ti imendan, puno sreće i zdravlja ti želim!

NE PROPUSTI  Imena za blizance koja mogu biti izbor za ime prinova

Nezaboravne šaljive čestitke za imendan

Pa kada ćeš već postati divna osoba? Ja ti stalno čestitam i to govorim a ti kontra. Ma šalim se, dobar si čovjek, sretan imendan!

Nikad od tebe primjera za ozbiljnost. Ti što stariji sve si neozbiljniji. Šalim se stari moj, sretan ti imendan!

Ajde, bez velikog smijeha dok ti zubar ne sredi sve zube. Ma šalimo se, smij se koliko te volja, sretan ti imendan!

Želimo maksimum smijeha inače ti više nećemo čestitati niti se družiti sa tobom. Opusti se, samo se šalimo. Sretan imendan od srca ti želimo!

Dobre čestitke

Ima šta za jesti i piti? Zato smo i došli. Ma šalimo se, neka si ti nama sretan i zdrav. Sretan ti imendan!

Ovako lijepo ime da ima lik kao što si ti nije fer. Šala prijatelju, ime ti priliči jer si velika legenda. Sretan ti imendan!

Svi ćemo se dobro provesti jer je tvoj imendan najbolji, častiš nas cijelu noć jelom i pićem. Šalimo se, sretan ti imendan, živio ti nama i evo poklon za tebe!

Znamo da će biti smiješno slavlje i jedva smo dočekali. Sretan ti imendan smiješni čovječe!

Koje su vama najljepše šaljive čestitke za imendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe imendanske čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.