Strašne priče o duhovima: Duh u ukletoj kući

Strašne priče o duhovima: Duh u ukletoj kući
Zanimljivosti i misterije: Duhovi i uklete kuće

Ako ste zaljubljenik u istinite strašne priče, ova priča o duhu u ukletoj kući će vas natjerati na razmišljanje o nerazumljivim, neobjašnjivim i natprirodnim pojavama.

Istinite strašne priče: Duh starice

Bilo je to prije točno godinu dana. Dea, Ivana, Sara i ja vraćale smo se iz škole. Odlučile smo ići kraćim putem koji je vodio kroz šumu. Bilo je mračno i prilično strašno, ali mi smo cijelo vrijeme pričale pa nam je bilo svejedno i nismo baš obračale pozornost na to. Dok smo tako hodale i brbljale, odjednom je počelo sijevati i grmjeti…

Nakon nekoliko zastrašujućih zvukova groma, počela je padati kiša. Najprije slabo, a onda sve jače i jače. U samo nekoliko sekunda bile smo mokre do kože. Bilo nam je hladno i žurile smo koliko god smo mogle ne bismo li što prije stigle kući, na suho i toplo. Činilo nam se da hodanju nema kraja, a onda smo odjednom ispred sebe ugledale lijepu kuću.

Bez previše razmišljanja ušle smo unutra i sklonile se od kiše koja je i dalje neumorno padala. Kuća je bila prekrasna, ali nekako mračna. U njoj očito nije bilo struje budući da su na stolu u glavnoj prostoriji gorjele svijeće. No nakon samo nekoliko minuta svijeće su se ugasile, a vrata su se zaključala. Pokušale smo ih otvoriti, ali nismo uspjele. Sve nam je počelo sličiti na neki horror film.

Zlokobno smješkanje

Tada se pred nama pojavila neka zastrašujuća starica. Mislile smo da će nas izbaciti van pošto smo joj tako, bez najave, upale u kuću, pa smo joj se ljubazno počele ispričavati. Počele smo se izmotavati kako je vani jaka kiša ikako nam je bilo strašno hladno te kako doista nismo namjeravale smetati… Ona nam nije baš ništa odgovorila. Samo se počela zlobno smješkati.

Sve četiri smo je zbunjeno gledale i čudile se zašto ništa ne govori. U tom je trenutku opet puknuo grom! Od straha smo zatvorile oči , a kad smo ih otvorile, starice više nije bilo. Brže-bolje smo na silu otvorile prozor i pobjegle s tog jeziva mjesta. Sljedeći dan cijela je škola brujala o tome kako je u šumi pokraj škole pronađena starica koju je ubio grom…

Da li vi znate neke istinite strašne priče? Možete nam reći u komentarima. Hvala

[poll id=”5″]

Možda će vas zanimati i ovo: