The Front Runner (2018): Filmovi Jasona Reitmana

Photo: YouTube Moviespot Trailers

Ispod možete pročitati kratak opis za akciju, dramu, misteriju, povijesni i biografski film The Front Runner (Predsjednički kandidat), kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film The Front Runner

Godina filma: 2018

Filmski žanr: Akcija, drama, misterija, biografija, povijesni film

Režija: Jason Reitman

Uloge: Jonny Pasvolsky, Vera Farmiga, Nyasha Hatendi, Kaitlyn Dever, Hugh Jackman i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Film se temelji na knjizi All the Truth Is Out: The Week Politics Went Tabloid autora Matta Baija. Gary Hart, američki senator iz Colorada, općeprihvaćeni je predvodnik u utrci za demokratsku predsjedničku nominaciju. Nakon što je 1984. izgubio nominaciju od potpredsjednika Waltera Mondalea, Hart se odlučuje kandidirati za predsjednika Sjedinjenih Država. U jednom trenutku tijekom svoje kampanje, protiv volje svog menadžera Billa Dixona, Hart izaziva novinare i javnost da ga “prate okolo” dok on ne vodi kampanju vikendom.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Riot (2018): Drame, romantični i povijesni filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film The Front Runner i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.