The Worst Person in the World (2021): Humoristični film

The Worst Person in the World (2021): Humoristični film
Photo: YouTube NEON

Ispod možete pročitati kratak opis za komediju, dramu i romantični film The Worst Person in the World, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film The Worst Person in the World

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Drama, romansa, komedija

Režija: Joachim Trier

Uloge: Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Herbert Nordrum i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Film je moderna drama o potrazi za ljubavlju i smislom u suvremenom Oslu. U njemu su prikazane četiri godine života Julie. Ona je mlada žena koja plovi nemirnim vodama svog ljubavnog života i bori se da pronađe svoj put u karijeri, što je navodi da realno sagleda tko je ona zapravo.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film The Worst Person in the World i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: