Uskršnje čestitke koje će blagdan Uskrs učiniti ljepšim

Uskršnje čestitke koje će blagdan Uskrs učiniti ljepšim
Lijepe Uskršnje čestitke

Ispod su neke najljepše Uskršnje čestitke koje će vam veliki kršćanski blagdan Uskrs učiniti još posebnijim. Uputite iskrene čestitke svojoj obitelji, prijateljima i kolegama. Ako ste nekim slučajem spriječeni da uživo čestitate dan Uskrsnuća Isusa Krista, naravno, to možete pismom, pozivom ili porukom preko mobitela. Pogledajte i čestitke za krštenje. Ugodna zabava.

Najljepše Uskršnje čestitke

Najbolje Uskršnje čestitke
Čestitke za Uskrs

Želim da blagdan Kristovog uskrsnuća, kao najradosniji dan u godini za sve vjernike i vjernice, dočekate i provedete sa svojim najbližima, okruženi ljubavlju, srećom i Božjim blagoslovom. Svojom žrtvom za sve ljude, Krist nam je poručio da svjetlo uvijek pobijedi tamu, da dobro pobijedi zlo i da je istina jača od svake laži.

Neka vam radost uskrsnuća vrati vjeru u život, neka nestane zlo, a prevlada dobro, neka Vam ljubav bude oslonac, a sreća vječni pratilac!

Nije Uskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi. To je molitva i blagoslov od Boga, da svatko još više voli bližnjega svoga!

Neka se pred tobom otvori put, neka vjetar uvijek bude iza tvojih leđa, neka te prati samo ljubav i sreća, i neka ti Bog bude zaštita najveća!

Neka ti radost uskrsnuća vrati vjeru u život, neka nestane zlo, a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac, a sreca vječni pratilac!

Najbolje čestitke na dan Kristovog Uskrsnuća

Dan Uskrsnuća Isusa Krista
Dan Uskrsnuća Isusa Krista

Neka vam kuća u veselju blista i sretno vam Uskrsnuće Krista! Kao praznik životnog začetka, ostale sreće i napretka!

Osjetiti radost Uskrsa možemo samo s Isusom, jer se njegovom Uskrsnuću i veselimo. Proslavimo Uskrs s Kristom, pomolimo se za našeg Spasitelja. Sretan Uskrs!

Uskrsnog smo zeku poslali do vas, valjda je uspio doć u pravi čas. Šaljemo po njemu zdravlje, ljubav, sreću i čestitamo Uskrs uz šunku najveću. Sretan Uskrs!!!

Neka se pred tobom otvori put, neka vjetar uvijek bude iza tvojih leđa, neka te prati samo ljubav i sreća i neka ti BOG bude zastita najveća, jer trčao je mali zeko preko brda i gora jer zna da tebe poljubiti mora, ostavio zaka i mrkvu i kupus samo da bi tebi poželio Sretan Uskrs!

Uskršnje jutro je svanulo Božjom ljubavi nas obavilo obiteljska toplina i radosna lica gnijezda puna raznobojnih pisanica mali zeko i šarena Uskrsna košarica, prekrasni darovi i obilje poslastica svečano postavljen blagdanski stol vjera u srcu i Božji Blagoslov!

Cool Uskršnje čestitke

Sretan i blagoslovljen Uskrs
Sretan Uskrs

Trčі zeko рrеkο brda і dola, јеr zna da tebe poljubiti mοra. Ostavio zeko mrkvu і kupus da tebi рοželi Sretan Uskrs!

Koliko ѕυ duge υ zeca υšі, toliko ti želim radosti υ dušі і koliko је lіјерο šareno jaje, toliko taj osjećaj nek duže traje. Sretan Uskrs!

Neka је sretno jaje štο nа stolu stoji, neka νаѕ Bog čuva і blagoslovi, ԁа Vam υνіјеk dom blista nа uskrsnuće Isusa Krista!

Nedjeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte uskrsloga Krista, jer je on pobijedio smrt i uveo nas u rajski vrt. Sretan Uskrs!

Šarena jaja nа stolu stoje, neka Uskrs obasja najdraže tvoje, zdravlje і veselje neka vam donese, Sretan Uskrs і puno sreće!

Super čestitke za Uskrs

Uskršnje čestitke za sve kršćane
Uskrs svih kršćana

Sretan Uskrs, mir i Božji blagoslov vašoj obitelji.

Blagoslovljen i Sretan Uskrs, neka vam donese mir i radost u Vaš dom, neka Isus nađe put do vaših srca.

Mir, sreća, radost i blagostanje na ovo Uskršnje jutro neka vas prati. Blagoslovljen vam Uskrs.

Šaljemo vam uskrsnog zeku da vam donese sreću. Sretan Uskrs.

Jedan zeko nešto bi ti rekao – Sretan Uskrs.

Čestitke za slavlje Uskrsa

Uskrs Isusa Krista
Uskrs Isusa Krista

Sa Kristom u srcu radujte se suncu, njegovu dobrotu nađite u životu. Sretan Uskrs.

Trči zeko preko brda i dola jer zna da tebe poljubiti mora… Ostavio zeko mrkvu i kupus da tebi poželi Sretan Uskrs.

Dok Uskršnje lomiš jaje neka mir tvojom dušom vlada, nek ti Krist snage daje, da zlo dobro nikad ne nadvlada. Sretan Uskrs.

Nek svjetlost Uskrsa obasja vas i da vam Krist podari spas, da trud i strpljenje donesu plod i da svima budete najbliži rod. Sretan Uskrs.

U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog sretni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je došao, napustit nas neće. Sretan Uskrs!

Uskršnje čestitke za sva vremena

Dan kada je Krist uskrsnuo
Isus je Uskrsnuo

Od Uskršnjih blagih dana da osjetiš sreću pravu, a sve bolne loše stvari da prepustiš zaboravu, da te prati milost Boga i u kući svakog tvoga. Sretan Uskrs.

Na srcu mi lijepa želja, ti što slaviš Spasitelja , Bog ti svakog dobra dao i od zla te sačuvao. Sretan Uskrs.

Proljetni mi povjetarac oko glave piri, a u duši vjera stara moje grudi širi. Pa ako si vjernik pravi, krsti se i moli, a sebe i bližnjeg svoga podjednako voli. Sretan Uskrs.

Svijet je okrutno mjesto i to se ne može kriti, ja zato Gospoda molim da te od zla zaštiti. Ali je svijet i prelijepo mesto, ako te sreća prati, zato od srca Boga molim, da je u tvoj dom svrati. Sretan Uskrs!

Crveni se prvo jaje u korpici svoj od pruća, ko god tako Uskrs slavi od sreće mu blista kuća. Svi da ste mi živi, zdravi, Uskrs da se vječno slavi. Sretan Uskrs.

Jako lijepe čestitke za dan Kristova uskrsnuća

Zakon Uskršnje čestitke
Dobre Uskršnje čestitke

Uskrs evo nama stiže, spasenje je nama bliže, kršćani širom svijeta Sretan Uskrs.

U vrijeme blagdana dok se iskrene želje roje, Bog nek blagoslovi i sačuva tebe i sve tvoje. U tvom domu, zdravlja nek donese. Sretan Uskrs.

Miriše tamjan i gori svijeća, kuću neka ti ispuni sreća, dušu nek ti ispuni vjera, u srce primi Krista Spasitelja. Sretan Uskrs.

Ja se danas tiho molim, za sve one koje volim, za spas, zdravlje, sreću svaku, da pronađu put u mraku. Tražim danas blagoslov od Boga, za tebe i bilžnjeg tvoga. Sretan Uskrs.

U srcu nosi Uskrslog Boga, da mudrost njegova snagu ti podari, želim ti sreću za svakog tvoga, i sve što poželiš da se ostvari.

Nezaboravne Uskršnje čestitke

Uskrsnuće Isusovo
Uskrsnuće Isusovo

Na križu je stradao zarad naših grijeha, uzneo se u nebesa i molitve naše sluša, pomoli se u tišini ili se moli na sav glas, pomoli se dragom Bogu u molitvi nađi spas. Sretan Uskrs.

Čestitku ti šaljem ovu, jer ti doći ja ne mogu, i za tvoje zdravlje, sreću ja se molim dragom Bogu, nek ti vjera dušu snaži, tugu neka ti ublaži, da ti uvek cvjeta cvijeće kao sada u proljeće. Sretan Uskrs.

Uskrs nije simbol kraja, već novog početka, iskoristi današnji dan da sve ono loše ostaviš iza sebe da kreneš dalje da se ne osvrćeš, da oprostiš svojim neprijateljima, da pomogneš prijateljima. Neka te Bog blagoslovi i neka ti ovaj dan bude početak jednog sretnijeg perioda. Sretan Uskrs.

Neka radost Uskrsa ispuni tvoje srce, danas i cijelu godinu. Neka ti Bog da dug i sretan život, neka se Uskrs budi u tvom srcu makar stotinu puta. Sretan Uskrs.

Uskrs je obećanje i Bog nas obnavlјa svakog proljeća. Neka ti ovaj Uskrs ispuni srce mirom i radošću! Sretan Uskrs!

Predivne čestitke za Uskrsnuće Gospodina

Uskrsnuo Isus i otkupio naše grijehe
Uskrsnuće dragog Gospodina

Bog veliki i svi sveci, i svi dani i mjeseci i godine što dolaze, neka vašu kuću paze! Ovo je od srca želja, slavi Krista Spasitelja! Sretan Uskrs.

Nedeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte Uskrslog Krista , jer on pobijedi smrt i uvede nas u rajski vrt. Sretan Uskrs.

Dolazi Uskrs veselim se tome, radosno Uskršnja zvona zvone. Uskrs je dan kada se svi vole, daruju i blaguju, i za obiteljskim stolom mole. Sretan Uskrs.

Uskrs nam dođe, Uskrs nam stiže, dragom Bogu priđimo bliže, nek sreća i sloga u domu ti vlada, Sretan Uskrs želim ti sada!

Na livadi crkva stara, zvono s zvonom razgovara. Svanuo je dan spasenja, dan Kristovog Uskrsnuća. Sretan Uskrs.

Uskršnje čestitke za sve kršćane

Uskršnje čestitke za sve generacije
Naj čestitke za Uskrs

Pokucao mi zeko na vrata, donio pisanicu i rekao da na njoj napišem tvoje ime i sretan Uskrs čestitam time.

U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog sretni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je došao, napustit nas neće. Sretan Uskrs!

Pogledaj u košaricu, tu ćes naći pisanicu. Mali zeko nju ti daje i veliku pusu od mene ti šalje. Sretan Uskrs!

Mali zeko bijeli jako se veseli pisanice dijeli i sretan uskrs želi.

Sretan ti Uskrs zelim ja dok to nebesko sunce sja. Zeko slatki mali iščekuje poklon mali.

Koje vam se Uskršnje čestitke najviše sviđaju iz ove objave? Recite nam u komentarima. Hvala.

Možda će vas zanimati i ovo: