Devetnica svetom Leopoldu Bogdanu Mandiću

Devetnica svetom Leopoldu Bogdanu Mandiću
Kršćanske molitve

Devetnica svetom Leopoldu Bogdanu Mandiću može se moliti tijekom cijele godine u svim osobnim potrebama kroz devet dana!

Molitva devetnica sv. Leopoldu Bogdanu Mandiću

Sveti Leopolde Bogdane, Gospodin te je obogatio velikim blagom milosti za one koji se tebi utječu.

Molimo te, isprosi nam živu vjeru i žarku ljubav, da uzmognemo biti trajnosjedinjeni s Bogom po njegovoj svetoj milosti.

Slava Ocu

Sveti Leopolde Bogdane, tebe je božanski Spasitelj učinio savršenim oruđem svoga neizmjernog milosrđa u sakramentu pokore. Molimo te, isprosi nam milost, da se često i dobro ispovijedamo te da živimo slobodni od svakoga grijeha i postignemo savršenstvo na koje nas poziva Gospodin.

Slava Ocu

Sveti Leopolde Bogdane, ti si izabrana posuda darova Duha Svetoga, koje si obilno izlijevao u brojne duše. Molimo te, isprosi nam da se oslobodimo od mnogih muka i nevolja koje nas pritišću i izmoli nam snagu da sve strpljivo nadvladavamo te steknemo zasluge za nebo.

Slava Ocu

Sveti Leopolde Bogdane, koji si za svoga zemaljskoga života iskazivao nježnu ljubav prema Blaženoj Djevici Mariji, našoj dragoj Majci, i za uzvrat bio obdaren mnogim milostima, a sada si s Njom u blaženstvu, moli je da svrati svoj pogled na našu bijedu i da se prema nama uvijek pokaže milosrdnom majkom.

Zdravo Marijo

Sveti Leopolde Bogdane, koji si uvijek pokazivao veliko razumijevanje za ljudske patnje i utješio mnoga skršena srca, priteci nam u pomoć. U svojoj dobroti nemoj nas napustiti, nego nas utješi i posreduj nam milost za koju te s velikim pouzdanjem molimo.

Amen

Od 03. svibnja do 11.svibnja

IZVOR: svjedocanstva.wordpress.com

NE PROPUSTI  Prva poslanica Timoteju 2: Biblija i Novi zavjet

Možda će vas zanimati i ovo: