Eminence Hill (2019): Najbolji vestern filmovi

Eminence Hill (2019): Najbolji vestern filmovi
Photo: YouTube UK Global Media

Ispod možete vidjeti kratak opis i trailer za vestern film Eminence Hill. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv filmskog žanra ili ime željenog filma i kliknete “Search”.

Eminence Hill

Godina filma: 2019

Filmski žanr: Vestern

Režija: Robert Conway

Uloge: Augie Duke, Barry Corbin, Maria Olsen, Dominique Swain, Lance Henriksen i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Godina je 1887. i mjesto je teritorij Arizone. Građanski rat je završio, ali dalje prema zapadu nastavlja se bitka za naseljavanje ove divlje zemlje.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

Većina filmskih žanrova ima svoj prototip u drugim umjetničkim izričajima, osobito u književnim žanrovima.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

NE PROPUSTI  Blindman (1971): Najbolji vestern filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Eminence Hill i ako jeste, koja je vaša ocjena filma? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)