I Am Woman (2019): Najbolje romanse filmovi

I Am Woman (2019): Najbolje romanse filmovi
Photo: YouTube Quiver Distribution

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu, akciju, mjuzikl, biografski i romantični film I Am Woman, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

I Am Woman

Godina filma: 2019

Filmski žanr: Akcija, drama, mjuzikl, biografija, romansa

Režija: Unjoo Moon

Uloge: Danielle Macdonald, Evan Peters, Chris Parnell, Tilda Cobham-Hervey i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Ovo je australski biografski film iz 2019. o pjevačici Helen Reddy, koji je režirao i producirao Unjoo Moon. Godine 1966. Helen Reddy stiže u New York s trogodišnjom kćeri, koferom i 230 dolara u džepu. Rečeno joj je da je osvojila ugovor o snimanju, ali diskografska kuća odmah joj ruši nade govoreći joj da ima dovoljno ženskih zvijezda i predlaže joj da se zabavi u New Yorku prije povratka kući u Australiju.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Teenage Vampire (2020): Najbolje fantazije i komedije

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film I Am Woman i ako jeste, koja je vaša ocjena filma? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: