Ice Spiders (2007): Humoristični filmovi

Ice Spiders (2007): Humoristični filmovi
Photo: YouTube WoahWoahWoahh

Ispod možete pročitati kratak opis za akciju, avanturu i komediju Ice Spiders, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Ice Spiders

Godina filma: 2007

Filmski žanr: Akcija, avantura, komedija

Režija: Tibor Takács

Uloge: Patrick Muldoon, Jill Adler, Thomas Calabro, Charles Halford, David Millbern i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Kad mlada skijaška reprezentacija koja trenira za Olimpijske igre stigne u udaljeno, izolirano skijalište Lost Mountain kako bi se usredotočila na treninge, oduševljeni su što ondje nalaze umirovljenog olimpijskog skijaša koji će im pomoći u treniranju. No, njihovi planovi se zaustavljaju kada stigne znanstvenik koji radi u obližnjem vladinom laboratoriju sa zastrašujućom viješću da je tajni vladin projekt proizveo divovske pauke i da su pobjegli ubivši i pojeli sve što se vidjelo.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Najbolji romantični filmovi: Windrider (1986)

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Ice Spiders i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: