Komedije: A Golden Christmas 3 (2012)

Komedije: A Golden Christmas 3 (2012)
Photo: YouTube ShantelVanSantenTV

Ispod možete pročitati kratak opis za film A Golden Christmas 3. Ako vas zanimaju još neke najbolje komedije ili neki drugi filmski žanrovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Dobre komedije: A Golden Christmas 3

Godina filma: 2012

Filmski žanr: Komedija, obiteljski film, romantični film

Režija: Michael Feifer

Uloge: Matt Corboy, Mark Famiglietti, Rob Mayes, Orson Bean, Nikki DeLoach i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Bobby se vratio sa dvije godine služenja u mornarici spreman da se nastani u Belmont Shoresu. Heatherin san je biti redateljica na Broadwayu…

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati. Većina filmskih žanrova ima svoj prototip u drugim umjetničkim izričajima, osobito u književnim žanrovima.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

NE PROPUSTI  The Wolf of Wall Street (2013): Biografski film

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film A Golden Christmas 3 i ako jeste, koja je vaša ocjena filma i koje su vam najbolje komedije koje ste pogledali do sada? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.