Kratke molitve za djecu: Molitva svetoj Ani

Kratke molitve za djecu su uvijek lijepe molitve i koje sigurno pomažu. Da biste zaštitili i blagoslovili svoju djecu i unuke, molite danas ovu vrlo moćnu molitvu svetoj Ani.

Kratke molitve za djecu: Molitva svetoj Ani
Kršćanske molitve

Jake kratke molitve za djecu

Slavna sv. Ano, zaštitnice kršćanskih obitelji, povjeravam ti svoju djecu i unuke. Znam da sam ih primio/la od Boga i da oni pripadaju Bogu. Zato te molim da mi podariš milost da prihvatim ono što im je Božja Providnost dogovorila. Blagoslovi ih, oh milostiva Sv. Ano i stavi ih pod svoju zaštitu.

Ne tražim od tebe posebne privilegije za njih, samo ti želim posvetiti duše i njihova tijela, kako bi ih sačuvali od svakoga zla. Tebi povjeravam njihove vremenite potrebe i njihovo vječno spasenje.

Štiti našu djecu

Očisti njihova srca, o moja dobra Sveta Ano, od užasa grijeha, udalji ih od poroka, sačuvaj ih od pokvarenosti, čuvaj u njihovim dušama Vjeru, ispravnost i kršćanske osjećaje i uči ih ljubiti Boga iznad svega, kao što si učila svoju najčišću kćer, Bezgrešnu Djevicu Mariju. Sveta Ano, ti koja si bila ogledalo strpljenja, daj mi vrlinu suočavanja sa strpljenjem da mogu podnijeti poteškoće koje se javljaju u odgoju moje djece i unučadi.

Za njih i za mene tražim tvoj blagoslov, tebi nebeskoj majci punoj dobrote.

Neka te uvijek poštujemo, poput Isusa i Marije, da živimo po Božjoj volji i da nakon ovog života zadobijemo blaženstvo u drugom, okupljeni s tobom u slavi za svu vječnost!

Slavna Sv. Ano, majko Marije i Isusova bako, blagoslivljaj i štiti našu djecu i naše unuke. Amen.

IZVOR: svjedocanstva.wordpress.com

Da li znate još neke kratke molitve za djecu? Možete nam reći u komentarima. Zzahvaljujemo unaprijed!

Pročitaj još: Molitva

Molitva je religiozni čin izgovaranja određenog teksta, u kojem se vjernici obraćaju Bogu. Moliti znači razgovarati s Bogom i zadržavati se s njim, zahvaljivati, klanjati se, iznositi svoja razmišljanja i osjećaje, moliti ga nešto, slaviti ga i davati zadovoljštinu.

NE PROPUSTI  Nerođeno dijete: Što se dogodi kad pobačeno dijete umre?

IZVOR: hr.wikipedia.org

Možda će vas zanimati i ovo: