Management (2008): Filmovi Jennifer Aniston

Management (2008): Filmovi Jennifer Aniston
Photo: YouTube MiscTrailers

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu, komediju i romantični film Management (I to se zove ljubav), kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film Management

Godina filma: 2008

Filmski žanr: Drama, komedija, romansa

Režija: Stephen Belber

Uloge: Tzi Ma, James Hiroyuki Liao, Kevin Heffernan, Dominic Fumusa, Jennifer Aniston, Woody Harrelson i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Mike radi u motelu svojih roditelja u Kingmanu, s 27.000 stanovnika, na staroj cesti 66. Sue prodaje umjetnine za tvrtku iz Baltimorea korporacijama za zidove ureda.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Drama

Drama znači radnja. Ona obuhvaća sve književne vrste namijenjene izvođenju na pozornici, a koje svoj pravi smisao dobivaju u kazališnoj predstavi.

NE PROPUSTI  Misha and the Wolves (2021): Dokumentarni filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Management i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.