Molitve za ozdravljenje koje će sigurno pomoći

Molitve za ozdravljenje koje će sigurno pomoći
Molitve

U ovoj objavi možete vidjeti neke molitve za ozdravljenje. Te posebne molitve će sigurno pomoći vama i vašim bliskim ljudima. Da se podsjetimo, molitva je religijsko obraćanje Bogu, moljenje Boga za nešto, zahvaljivanje i razgovor s Bogom. Ako vas zanima, pogledajte neke molitve zaštite.

Svete molitve za ozdravljenje

Oče, pomazujem se s ovim uljem u ime Isusa, Tvoga Sina. On je Tvoj lijek za sve moje bolesti.
Učini da kroz blagoslovljeno ulje osjetim ozdravljujuću snagu Tvoga Duha Svetoga koji se izlijeva na mene po smrti i Uskrsnuću Isusa Krista. Kao što ovo ulje prodire i ozdravlja, neka Tvoj Sveti Duh prožme cijelo moje biće i otkloni svu tminu, grijeh, zle i negativne osjećaje i ispuni me potpuno ozdravljujućom svjetlošću. Oče, potpuno me ozdravi u tijelu, duši i duhu na Tvoju slavu i čast. Amen.

Gospodine Isuse, ja vjerujem da me ljubiš. Klanjam Ti se i slavim Te kao moga jedinog Gospodina i Gospodara. Molim Te da me ozdraviš od moje bolesti i da me potpuno oslobodiš. Stavi svoje probodene ruke na moju glavu da Tvoja ozdraviteljska sila poteče mojim tijelom, da bolesni dio mog tijela osjeti izvanrednu snagu Tvog dodira koji ozdravlja. Ojačaj me Gospodine da mogu hoditi Tvojim putovima i sve svoje obveze obavljati u skladu s Tvojom svetom voljom. Slavim Te Isuse, hvala Ti Isuse! Aleluja!

Molitve koje pomažu

Oče nebeski, obraćam Ti se osobitom molitvom. Stvoren(a) sam Tvojom snagom. Svako jutro kad ustanem, svakog sata, svaku sekundu, svaki moj udisaj jest po Tvojoj snazi. Oče, molim Te, dotakni me sada istom snagom. Jer, ako si me stvorio iz ničega, Ti me sigurno možeš obnoviti. Ispuni me ozdravljujućom snagom svoga Duha. Oslobodi me svega što me zarobljava, veže, opterećuje. Popravi, Oče, sve što je slomljeno, iscijeli sve što je ranjeno ili bolešću zahvaćeno.

NE PROPUSTI  Druga knjiga o Samuelu 17: Biblija i Stari zavjet

Gospodine Isuse, došao si iscijeliti ranjena i tjeskobna srca. Molim Te, ozdravi sve traume koje izazivaju nemire u mom srcu. Na poseban način ozdravi ono što je u meni uzrok grijehu.
Molim Te, uđi u moj život i ozdravi me od svih trauma koje su me snašle u djetinjoj dobi i od svih rana koje su izazvale te traume tijekom života.

Lijepe molitve za ozdravljenje

U Ime Isusovo, neka me Predragocjena Krv Kristova obrati u srcu u iskrenoj, dubokoj vjeri, ljubavi, pouzdanju u tebe Gospodine! Predragocjenom Krvlju svojom, Gospodine Isuse Kriste molim Te, operi me od glave do pete, iznutra i izvana! Neka Predragocjena Tvoja Krv poteče mojim venama, mojim organima, cijelim mojim tijelom, umom, dušom, duhom.

Gospodine Isuse Kriste vjerujem da si živ. Ti si Uskrsnuće i život. Ti si Zdravlje bolesnih. Ti me poznaš od vječnosti. Ti si Dobar Pastir, milosrdan Samarijanac. Vjerujem da me ljubiš i želiš ozdraviti tijelo koje si stvorio jer imaš istu onu sućut koju si osjećao prema bolesnicima, koje si susretao. Molim te da djeluješ u meni, da me iz1iječiš. Sada svoju bolest donosim Tebi. Vjerujem da si ti Bog koji ozdravlja.

Primjerene molitve

O vječno živi Isuse, evo me pred Tobom. Vjerujem u Tebe i ljubim Te iznad svega! Vjerujem da me čuješ, da me primaš ovakva kakav jesam i da me želiš i hoćeš ozdraviti. Znam da mi jedino Ti možeš pomoći. Imaj samilosti prema meni! Smiluj mi se! Pogledaj sve moje rane i sve što me opterećuje i ozdravi me!

Reci samo jednu riječ i ozdravit će duša moja, tijelo moje, psiha moja! Isuse, žarko Te molim, dođi sada u moje srce i kraljuj u njemu kao moj jedini Spasitelj i Otkupitelj! Usrdno Te molim, dođi u moj život i oslobodi me od svih životnih ovisnosti! Dođi, Isuse, i imaj samilosti sa mnom grješnikom i budi mi milosrdan.

NE PROPUSTI  Druga knjiga o kraljevima 20: Biblija i Stari zavjet

Da li ste molili ove molitve za ozdravljenje? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti još neke molitve. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: