Off the Rails (2021): Humoristični filmovi

Off the Rails (2021): Humoristični filmovi
Photo: YouTube Bill Kenwright Films

Ispod možete pročitati kratak opis za komediju Off the Rails, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film Off the Rails

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Komedija

Režija: Jules Williamson

Uloge: Ben Miller, Peter Bowles, Sally Phillips, Jenny Seagrove, Kelly Preston i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Sada u svojim 50-ima, četiri prijateljice rekreiraju putovanje između željezničkih pruga diljem Europe, ali ovaj put 18-godišnja Maddie zauzima majčino mjesto, ispunjavajući njezinu samrtnu želju. Uz izgubljene putovnice, štrajkove u vlakovima i romantične zavrzlame koje su im na putu, moraju ostaviti stare svađe po strani kako bi dovršili putovanje u roku od pet dana i podsjetili se da su još uvijek na vrhuncu.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Tom and Jerry Meet Sherlock Holmes (2010)

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Off the Rails i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.