My Grandpa Is a Vampire (1991) je smiješan film

Ispod možete pročitati kratak opis za komediju i obiteljski film My Grandpa Is a Vampire kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

My Grandpa Is a Vampire (1991) je smiješan film
Photo: YouTube Video Detective

Komedija My Grandpa Is a Vampire

Godina filma: 1991

Filmski žanr: Komedija, obiteljski film

Režija: David Blyth

Uloge: Joel Tobeck, Al Lewis, Pat Evison i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Lonny iz Kalifornije kreće za Novi Zeland kako bi posjetio svoga djeda. Po dolasku ubrzo Lonny otkriva kako je njegov djed vampir. Prvo je bio zbunjen a onda shvatio da mu je djed dobar vampir.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film).

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

NE PROPUSTI  Ice Spiders (2007): Humoristični filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film My Grandpa Is a Vampire i ako jeste koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: