Poruke ohrabrenja kojima ćete motivirati druge

Poruke ohrabrenja kojima ćete motivirati druge
Najbolje poruke i čestitke

Ispod možete vidjeti neke najljepše poruke ohrabrenja. Te poruke će sigurno motivirati vaše članove obitelji, partnera ili partnericu, prijatelje, kolege i druge. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke poruke za bolji dan. Ugodna zabava.

Najbolje poruke ohrabrenja

U svakom se čovjeku nalazi veliki potencijal. Vjeruj u svoju snagu. Nauči se bezbroj puta ponavljati – “Sve zavisi samo od mene.”

U budućnosti, biti ćeš više razočarana stvarima koje nisi učinila nego stvarima koja jesi. Zato istraživaj i otkrivaj.

Za cijeniti su oni koji se smiju problemima, koji nađu novu snagu u teškoćama, te postaju još jači. U takvim uvjetima uskogrudni posustaju, ali oni čija su srca čvrsta, čija savjest opravdava njihova djela, su spremni da prate svoje principe do smrti.

Kakve su ti uobičajene misli, takva će biti i tvoja duša, jer misli duši daju boju.

Ne lutaj mislima i ne gledaj šta drugi čine, nego gledaj šta ti činiš, šta od tebe proizilazi, da li tješiš ili osuđuješ, da li opraštaš ili voliš.

Najljepše poruke

Većinu bitnih stvari u svijetu postigli su čvrsti ljudi koji nisu odustajali kada se činilo da više nema nikakve nade.

A sad nastavi svojim putem i sastani se sa onim ljudima koji misle da ti sve znaš. Uvjeri sebe da su u pravu, jer svi mi znamo sve, samo treba u to da vjerujemo.

Bolje je da te ne vole radi onoga što jesi, nego da te vole zbog onoga što nisi.

Ne dopusti da te obeshrabri mišljenje drugih ljudi. Samo je osrednjost sigurna stvar, zato se izloži riziku i radi ono što hoćeš.

NE PROPUSTI  Žalosne poruke koje tjeraju na razmišljanje

Nije bitno koliko si puta pao, nego koliko si puta ustao i nastavio dalje.

Zanimljive poruke ohrabrenja

Zaboravi jednom za sva vremena ideju da put predstavlja način da stignemo do nekog cilja. Mi stižemo, sa svakim korakom. Ponavljaj sebi svako jutro, dan i noć: Stigao sam.

Snagu, iskustvo i samopouzdanje skupljaš svaki put kada na kratko staneš i suočiš se sa svojim strahom. Ne postoji osoba koja nije sposobna da učini više od onoga što misli da može.

Uspješna je ona osoba, koja može da napravi jak temelj od cigala koje su drugi bacali na njega.

Daj sebi šansu, daj sebi trenutak, daj sebi slobodu, daj sebi moć, daj sebi povjerenje. Živi danas a ne za sutra, zato što imaš samo jedan život.

Koje su vama najbolje poruke ohrabrenja u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti još neke poruke. Unaprijed vam se zahvaljujemo!

Možda će vas zanimati i ovo: