Poruke za voljenu osobu koje će je sigurno zadiviti

Poruke za voljenu osobu koje će je sigurno zadiviti
Poruke i čestitke za ljubav

Ispod možete vidjeti neke najljepše poruke za voljenu osobu. Te poruke za ljubav će sigurno zadiviti i oraspoložiti osobu koju volite i koja vam puno znači. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke poruke za bolesne prijatelje. Ugodna zabava.

Najljepše poruke za voljenu osobu

Draga, opet sam sinoć sjedio uz prozor, gledao u nebo i mislio na tebe. Nebo je bilo predivno i obasuto zvijezdama, baš kao i ti. Volim te puno!

Dragi, mislim na tebe kad ugasi se dan, mislim na tebe kad se sprema san. Mislim na tebe kad prođe sve, mislim na tebe jer volim te!

Ljubavi, biti ću samo tvoja, tvoja sreća i tvoj smijeh, znam da postoji dragi Bog jer te za mene poslao na ovaj svijet. Volim te do neba!

Jedina moja, dok vjetar tiho puše i mjesečina divna sja, u samoći slatko sanjaj jer na tebe stalno mislim ja! Volim te najviše!

Voljeni moj, snagu mi daj, budi moj početak i kraj. Umorna sam od svega, zagrli me, trebam taj tvoj divni zagrljaj. Snagu mi daj, budi moj put kroz trnje u vječni raj. Volim te!

Najbolje poruke ljubavi

Dragi moj, vrijeme je jako sporo za one koji čekaju, jako brzo za one koji se boje, previše dugo za one koji tuguju, previše kratko za one koji se vesele, ali za ljubav vrijeme je vječnost. Voljeti ću te vječno.

Ljubavi jedina, svoj život hoću da dijelim s tobom, svoje srce želim da ti dam.Trebam te, ne mogu da živim bez tebe, a za to postoji samo jedan razlog, a to je da te puno volim!

NE PROPUSTI  Ljubavne novogodišnje čestitke koje zadivljuju

Draga, ramenima smo se dotakli, ramenima nebo i zemlju smo pomakli. Ramenima smo se dotakli, nismo jedno drugom promakli. Volim te jako i uvijek će biti tako!

Jedini, kada zadnja crkvena zvona oglase ponoć, jedno će srce plakati u noći, živjet će i vječnu tugu kriti, ali ce samo na tebe misliti. Volim te.

Draga, u snovima živim ja i za mene ti si jedina! Ali uzalud je sve, kada alarm probudi me!

Zanimljive poruke za voljenu osobu

Ljubavi moja, kada budeš u samoći, kada ti budu teški dani i noći, neka tada tvoje usne izgovore ime moje, jer znaj da te tvoj medo voli i uvijek se za tebe bori. Volim te još više!

Voljena moja, ako ti bilo kada tužno zaplače oko, ako te nekada netko povrijedi duboko, ako ti ikada zaroni duša, ako nema tko da te sluša, ako ikada vrisneš u snu, nazovi me i ja ću se stvoriti tu! Volim te!

Voljeni moj, kada te nema moji snovi se ugase, moja mašta se zamrzne, moje usne ne govore, moja duša se zamrzne. Fališ mi puno…

Draga, budi stalno kraj mene, podijeli samnom sve, sretne dane i ljubavi, jer ja obožavam te!

Ljubavi, ako osjetiš najteži trenutak u zivotu, kada izgubiš povjerenje u sebe, sjeti se tada da postoji netko tko misli na tebe. Volim te i uvijek ću te voljeti.

Dobre poruke za ljubav

Draga moja, tvoje usne slađe su od šećera, moje srce gori kada te gleda, tvoje oci ljepše su od neba, ti si ono što meni najviše treba. Volim te!

Mili moj, da sutra umrem, ne bi žalila jer ja sam ljubav života imala i da me nema ja bi živjela, u tvojim mislima bi se budila. Zauvijek ću te voljeti.

NE PROPUSTI  Čestitke happy birthday koje će zadiviti slavljenike

Lutko, ne volim te radi tvoje ljepote, jer ljepota začarava. Volim te radi tvoje dobrote, jer dobrota veliku ljubav stvara.

Dragi moj i jedini, često je teško pronaći prave riječi, jer pravih riječi je tako malo i zar su uopće potrebne da shvatiš da mi je do tebe jako stalo. Volim te jako.

Koje su vama najljepše poruke za voljenu osobu u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe poruke za ljubav. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: