The Eyes of Tammy Faye (2021): Dobre biografije

The Eyes of Tammy Faye (2021): Dobre biografije
Photo: YouTube SearchlightPictures

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu, povijesni i biografski film The Eyes of Tammy Faye, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film The Eyes of Tammy Faye

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Drama, biografija, povijesni film

Distribucija: www.searchlightpictures.com

Režija: Michael Showalter

Uloge: Stephanie McIntyre, Jessica Chastain, Gabriel Olds, Jay Huguley, Joe Ando‑Hirsh i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Intiman pogled na nesvakidašnji uspon, pad i iskupljenje televanđelistkinje Tammy Faye Bakker. U 1970-im i 80-im godinama, Tammy Faye i njezin suprug Jim Bakker, uzdigli su se od skromnih početaka do stvaranja najveće svjetske vjerske mreže i tematskog parka, a bili su cijenjeni zbog svoje poruke ljubavi, prihvaćanja i prosperiteta.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film The Eyes of Tammy Faye i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: