Becoming Santa (2011): Dobri dokumentarci

Becoming Santa (2011): Dobri dokumentarci
Photo: YouTube OWN

Ispod možete pročitati kratak opis za komediju, povijesni i dokumentarni film Becoming Santa, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film Becoming Santa

Godina filma: 2011

Filmski žanr: Komedija, povijesni film, dokumentarni film

Režija: Jeff Myers

Uloge: Susen Mesco, Jeff Myers i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Film je priča o jednom čovjeku koji je ušao u kulturu i lik Djeda Mraza na jedno godišnje doba. Pratimo Jacka dok izbjeljuje kosu i ide u školu Djeda Mraza. Pokušava učiniti sve što se od Djeda Mraza traži. Radi kao Djed Božićnjak, obavlja kućne posjete, Polar Express i parade. Usput Jack prikuplja dječje želje, uči o dobrobitima vjerovanja, povijesti i podrijetlu Djeda Mraza i običnih ljudi koji održavaju duh na životu.

Trailer

Pogledaj film na Prime Video

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Film Beetlejuice (1988): Filmovi Tima Burtona

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Becoming Santa i kao jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: