Dance with Me (2019): Dobri glazbeni filmovi

Dance with Me (2019): Dobri glazbeni filmovi
Photo: YouTube Warner Bros. Official Channel

Ispod možete pročitati kratak opis za avanturu, komediju i mjuzikl Dance with Me, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film Dance with Me

Godina filma: 2019

Filmski žanr: Avantura, komedija, mjuzikl

Režija: Shinobu Yaguchi

Uloge: Ayaka Miyoshi, Akira Takarada, Chay i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Suzuki Shizuka je uredska dama u konglomeratu koju liječi hipnotizer i ostaje pod čarolijom. Nakon toga ne može ne pjevati i plesati kad god čuje bilo kakvu melodiju. Bez obzira na izvor, dužinu ili kvalitetu, skladna je za ples. Shizuka se vraća hipnotizeru za olakšanje, ali ga nema nigdje kada je najpotrebniji.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Raging Fire (2021): Dobri akcijski filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Mjuzikl

Mjuzikl (engl. musical) je glazbeno – scensko djelo zabavnog karaktera s govorenim dijalozima, glazbenim i plesnim točkama, najčešće u dva čina.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Dance with Me i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)