Home Sweet Home Alone (2021): Filmovi za obitelj

Home Sweet Home Alone (2021): Filmovi za obitelj
Photo: YouTube 20th Century Studios

Ispod možete pročitati kratak opis za komediju i obiteljski film Home Sweet Home Alone (Sam u kući 6), kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film Home Sweet Home Alone

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Komedija, obiteljski film

Distribucija: Disney+

Režija: Dan Mazer

Uloge: Jayne Eastwood, John Novak, Amy Okuda, Jordan Carlos, Archie Yates i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Max Mercer, nestašan i snalažljiv dječak, ostavljen je dok je njegova obitelj u Japanu za praznike. Dakle, kada bračni par koji pokušava dohvatiti neprocjenjivo naslijeđe uperi svoj pogled na dom obitelji Mercer, na Maxu je da ga zaštiti od prijestupnika, a on će učiniti sve što je potrebno da ih spriječi.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Lost & Found (2016): Najbolji obiteljski filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Home Sweet Home Alone i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.