Najbolji obiteljski filmovi: Three Wise Women (2010)

Najbolji obiteljski filmovi: Three Wise Women (2010)
Photo: YouTube Hallmark Channel

Ispod možete pročitati kratak opis za film Three Wise Women. Ako vas zanimaju još neki najbolji obiteljski filmovi ili neki drugi filmski žanrovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Najbolji obiteljski filmovi: Three Wise Women

Godina filma: 2010

Filmski žanr: Obiteljski film, romantični film

Režija: Declan Recks

Uloge: Ian McElhinney, Amy Huberman, Hugh O’Conor, Richard Flood, Lauren Coe i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Nakon što je mlada djevojka svjedočila ocu kako ima aferu, izjavljuje da više nikada nikoga neće voljeti. Zbog toga ju je njezin anđeo čuvar prisiljen napustiti.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati. Većina filmskih žanrova ima svoj prototip u drugim umjetničkim izričajima, osobito u književnim žanrovima.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

NE PROPUSTI  The World to Come (2020): Filmovi Caseya Afflecka

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Three Wise Women i ako jeste, koja je vaša ocjena filma i koji su vam najbolji obiteljski filmovi koje ste do sada pogledali? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: