Poruke iz Biblije za krštenje djece

U ovoj objavi možete vidjeti razne poruke iz Biblije za krštenje djece. Te poruke će posebno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka, Instagrama itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke poruke dragoj osobi.

Poruke iz Biblije za krštenje djece
Biblijske poruke za krštenje

Najljepše poruke iz Biblije za krštenje djece

Tko uzvjeruje i pokrsti se, spasit će se, a tko ne uzvjeruje, osudit će se.
Marko 16,16

Pođite dakle i učinite mojim učenicima sve narode krsteći ih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga i učeći ih čuvati sve što sam vam zapovjedio!
Matej 28,19-20

Kad se krstio sav narod, krstio se i Isus. I dok se molio, rastvori se nebo.
Luka 3,21

Sjetih se tada riječi Gospodnje: ‘Ivan je’, govoraše on, ‘krstio vodom, a vi ćete biti kršteni Duhom Svetim.
Djela 11,16

Najbolje poruke za krštenje

Doista, koji ste god u Krista kršteni, Kristom se zaodjenuste.
Galaćanima 3,27

Jer anđelima svojim zapovjedi da te čuvaju na svim putima tvojim.
Psalam 91,11

Njegovo smo djelo, stvoreni u Kristu Isusu za dobra djela, koja Bog unaprijed pripravi da u njima živimo.
Efežanima 2,10

Onih dana dođe Isus iz Nazareta galilejskoga i primi u Jordanu krštenje od Ivana. I odmah, čim izađe iz vode, ugleda otvorena nebesa i Duha poput goluba gdje silazi na nj, a glas se zaori s nebesa: Ti si Sin moj, Ljubljeni! U tebi mi sva milina!
Marko 1,9-11

Nezaboravne poruke iz Biblije za krštenje djece

Jedno tijelo i jedan Duh – kao što ste i pozvani na jednu nadu svog poziva! Jedan Gospodin! Jedna vjera! Jedan krst! Jedan Bog i Otac sviju, nad svima i po svima i u svima!
Efežanima 4,4-6

NE PROPUSTI  Levitski Zakonik 26: Biblija i Stari zavjet

Njega ja nisam poznavao, ali onaj koji me posla vodom krstiti reče mi: ‘Na koga vidiš da Duh silazi i ostaje na njemu, to je onaj koji krsti Duhom Svetim.
Ivan 1,33

Zato im Ivan svima reče: “Ja vas, istina, vodom krstim. Ali dolazi jači od mene. Ja nisam dostojan odriješiti mu remenje na obući. On će vas krstiti Duhom Svetim i ognjem.”
Luka 3,16

Njezin protulik, krštenje – ne odlaganje tjelesne nečistoće, nego molitva za dobru savjest upravljena Bogu – i vas sada spašava po uskrsnuću Isusa Krista.
1 Petrova 3,21

Koje su vama najbolje poruke iz Biblije za krštenje djece u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe poruke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: