Raging Fire (2021): Dobri akcijski filmovi

Raging Fire (2021): Dobri akcijski filmovi
Photo: YouTube CMC Pictures

Ispod možete pročitati kratak opis za akcijski, avanturistički i kriminalistički film Raging Fire, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film Raging Fire

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Akcija, avantura, krimić

Režija: Benny Chan

Uloge: Donnie Yen, Simon Yam, Nicholas Tse, Qin Lan i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Cheung Sung-bong je časnik Regionalne kriminalističke jedinice koji je dugi niz godina radio na prvoj crti bojišnice. Njegov štićenik, Yau Kong-ngo, poštuje ga i uspijeva doći do njega. Međutim, sudbina ih dovodi jedno protiv drugog.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

NE PROPUSTI  Prince of the City (1981): Najbolji kriminalistički filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Raging Fire i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.