The Descendants (2011): Filmovi Beaua Bridgesa

The Descendants (2011): Filmovi Beaua Bridgesa
Photo: YouTube Movie Trailer Locker

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu, komediju i akcijski film The Descendants (Nasljednici), kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film The Descendants

Godina filma: 2011

Filmski žanr: Akcija, komedija, drama

Režija: Alexander Payne

Uloge: Matt Corboy, Patricia Hastie, Fileena Bahris, Laird John Hamilton, George Clooney, Beau Bridges i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Film se temelji na romanu The Descendants autorice Kaui Hart Hemmings. Obitelj Matta Kinga već generacijama živi na Havajima. Njegova šira obitelj, on i njegovi brojni rođaci posjeduju 25.000 hektara neizgrađenog zemljišta na Kauaiju. Unatoč golemom bogatstvu koje dolazi sa zemljom, Matt je odlučio živjeti isključivo od onoga što zarađuje kao odvjetnik u Honoluluu.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Killer Bean Forever (2009): Crtani filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film The Descendants i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: