Addams Family Values (1993): Filmovi Barryja Sonnenfelda

Addams Family Values (1993): Filmovi Barryja Sonnenfelda
Photo: YouTube filmovi

Ispod možete pročitati kratak opis za akciju i komediju Addams Family Values (Vrijednosti obitelji Addams), kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film Addams Family Values

Godina filma: 1993

Filmski žanr: Akcija, komedija

Režija: Barry Sonnenfeld

Uloge: Christopher Hart, Christina Ricci, Chris Ellis, Ryan Holihan, Anjelica Huston, Raul Julia, Christopher Lloyd i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Kada se u Addamsovo kućanstvo doda ljupki dječak, Wednesday i Pugsley ga ne mrze, samo nisu nužno uzbuđeni zbog njegovog postojanja. OK… da, mrze ga. Stoga planiraju da ga se riješe na ovaj ili onaj način. U međuvremenu, njihovi roditelji unajmljuju dadilju za njega i ona šarmira Festera, ali ima zle namjere prema njemu. Addamses je moraju zaustaviti, ali kako?

Trailer

Pogledaj film na Prime Video

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Megalodon Rising (2021): Najbolji akcijski filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Addams Family Values i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.