The Prey (2018): Dobri pustolovni filmovi

The Prey (2018): Dobri pustolovni filmovi
Photo: YouTube Dark Star Pictures Trailers

Ispod možete pročitati kratak opis za akciju i avanturistički film The Prey, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film The Prey

Godina filma: 2018

Filmski žanr: Akcija, avantura

Režija: Jimmy Henderson

Uloge: Vithaya Pansringarm, Byron Bishop i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Tajni kineski policajac Xin je na tajnoj međunarodnoj misiji kada ga iznenadni napad dovede u zabačeni zatvor u džungli koji igra po vlastitim pravilima. Ovdje su posjetitelji bogati tražitelji uzbuđenja. Čuvari su neprijateljski raspoloženi gospodari lutaka. A zatvorenici su jednostavno pijuni u igri s visokim ulozima lova na ljude. Počelo je kao samo još jedan loš dan za policajca koji čini dobro.

Trailer

Pogledaj film na Prime Video

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms (2021)

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film The Prey i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: