Abecedna sanjarica: Veliki tumač snova od A do Ž

U ovoj objavi vam je na raspolaganju abecedna sanjarica. Ta zabavna sanjarica ili tumač snova od A do Ž će vam sigurno pomoći da razumijete san ili više snova koje ste sanjali. Klikom na odabrani link biti ćete preusmjereni na novu karticu. Ukratko, sanjanje je složeni psihobiološki proces praćen vrlo određenom fiziološkom slikom.

Abecedna sanjarica: Veliki tumač snova od A do Ž
Tumačenje snova po abecedi

Velika abecedna sanjarica od A do Ž

A-Ć

Slovo A
Slovo B
Slovo C
Slovo Č
Slovo Ć

D-F

Slovo D
Slovo Dž
Slovo Đ
Slovo E
Slovo F

G-K

Slovo G
Slovo H
Slovo I
Slovo J
Slovo K

L-Nj

Slovo L
Slovo Lj
Slovo M
Slovo N
Slovo Nj

O-Š

Slovo O
Slovo P
Slovo R
Slovo S
Slovo Š

T-Ž

Slovo T
Slovo U
Slovo V
Slovo Z
Slovo Ž

VAŽNA NAPOMENA: Ova abecedna sanjarica je isključivo zabavnog karaktera!

Pročitaj još

Snovi pomažu pri raznim otkrićima

Snovi mogu pomoći pri raznim otkrićima, pri stvaranju umjetničkih djela i pri spoznaji budućnosti, o čemu svjedoče brojni primjeri. No, poklanja im se premalo pažnje. Zapravo, snovi, kao uostalom i bljesak svijesti u kojem dolazi do otkrića, rezultat su, barem djelomično, promišljanja kojima se čovjek aktivno bavi.

Lucidni snovi

Jeste li znali da čovječanstvo duguje dio svojih otkrića takozvanim lucidnim snovima? Radi se o snovima u kojima je sanjač svjestan da sanja, što znači da mu sposobnost racionalnog razmišljanja ostaje barem na nivou na kakvom je u budnom stanju. Istovremeno, međutim, slike iz podsvijesti prodiru u svijest, jer se ona ne brani od njih, kako je to slučaj kad je čovjek budan.
Nastavi čitati…

Dobar san: Najbolje se spava na leđima i na malom jastuku

U noćnom odmoru veliku ulogu imaju dobar i prikladan madrac te jastuk, ali i način spavanja. Svakom čovjeku je potrebno barem osam sati sna, iako ima i onih koji se i nakon pet sati sna ujutro probude odmoreni i čili, pa nema univerzalne preporuke o tome koliko spavati – jednostavno slušajte svoje tijelo.
Nastavi čitati…

NE PROPUSTI  Tarot karte su izdužene karte koje se koriste za gatanje

Možda će vas zanimati i ovo: