Zahvala za čestitke za rođendan

Ispod možete vidjeti koja je najljepša zahvala za čestitke za rođendan. Te zahvale za rođendanske čestitke će sigurno posebno razveseliti one kojima se upućuju. Ukratko, rođendan je dan u godini, kada se slavi obljetnica rođenja. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše vjerske čestitke za Uskrs. Ugodna zabava.

Zahvala za čestitke za rođendan
Rođendanske zahvale za sve generacije

Najbolja zahvala za čestitke za rođendan

Hvala svima što ste mi priredili lijepo iznenađenje za moj rođendan. Ovo ću dugo pamtiti, hvala svima od srca!

Hvala ti puno za divni poklon i što uvijek misliš na mene i moj rođendan. Ovaj dan neću nikada zaboraviti, volim te puno!

Imati prijatelje kao što ste vi je prava radost. I ovaj moj rođendan je sa vama bio prava bajka. Hvala vam, volim vas do neba!

Ovo je najbolji moj rođendan do sada, zabave i smijeha je bilo stvarno puno i presretna sam što postojite. Hvala vam što ste bili prisutni!

Najljepše zahvale za rođendanske čestitke

Kako je dobro bilo slavlje, pa ovo je stvarno nezaboravno. Dragi frendovi, hvala što ste mi uljepšali rođendan i naravno hvala za vaše čestitke!

Da nema vas, nikada ne bi slavila rođendan jer vi ste prijatelji iz snova. Hvala svima za lijepe čestitke i rođendanske poklone!

Nikada nisi zaboravila moj rođendan i uvijek si me ugodno iznenadila što se ne zaboravlja. Hvala ti za čestitku od srca!

Tvoja ljubav je prejaka i najljepši mi je poklon kada si uz mene ne samo za moj rođendan, nego svaki dan. Hvala za divnu čestitku, volim te puno!

Nezaboravna zahvala za čestitke za rođendan

Uvijek su vaše rođendanske čestitke pune ljubavi i lijepih i iskrenih želja. Hvala vam dragi moji prijatelji, želim da budete i na sljedećem mom rođendanu!

Tako je lijepo čuti čestitke za rođendan koje ste mi uputili, nema sretnijeg čovjeka od mene. Hvala vam puno!

Pokloni su manje bitni zato jer mi je bitno da vas vidim na mom rođendanskom slavlju. Hvala vam za čestitke od srca!

Ništa nemam puno za reći osim veliko hvala što ste došli na slavlje i što ste mi uputili puno lijepih rođendanskih čestitki!

Dobre zahvale za rođendanske čestitke

Ovaj rođendan će mi biti trajna uspomena jer do sada nikada nisam primio ovoliko stvarno lijepih čestitki za rođendan. Hvala vam dragi moji prijatelji!

Znam da su ovo iskrene rođendanske želje koje ste mi svi uputili. Nikada ovo neću zaboraviti, hvala!

Nema dileme, ovo mi je najdraži rođendan do sada, neponovljiv. Hvala za iskrene čestitke i za sve darove!

Poseban mi je rođendan jer su mi došli posebni gosti. Hvala što ste došli na slavlje, ovo se ne zaboravlja nikada!

Koja je vama najljepša zahvala za čestitke za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe primjere zahvale za rođendanske čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: